اخذ ویزای کار در انگلستان

تحصیلات در انگلستان
ژوئن 25, 2019

اخذ ویزای کار در انگلستان

به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی بسیار جذاب انگلستان افراد زیادی مایل هستند از طریق ویزای کار به انگلستان رفته و نهایتا اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.ولی توجه داشته باشید دریافت ویزای کار در انگلستان به دو شکل امکانپذیر می باشد: یک : شما از یکی از دانشگاه های انگلستان فارغ التحصیل شده باشید .برای این کار باید ابتدا به صورت تحصیلی اقدام نموده ،ویزای دانشجویی دریافت کنید و پس از آن اقدام به کاریابی نموده و ویزای خود را به کاری تبدیل نمایید.
و اما شکل دوم : این است که شما یک پیشنهاد کار یا همان Job offer از انگلستان داشته باشید . که البته این روش هم باید کاملا مطابق با قانون کار در اتحادیه اروپا باشد به این شکل که : کارفرما باید مشخصات شما و توانایی ها و مهارت هایتان را به مدت 3 ماه در انگلستان و 3 ماه دیگر در کل اتحادیه اروپا آگهی نماید و در صورتی که فردی با این مشخصات در اروپا یافت نشد، اقدام به جذب نیرو از ایران نماید.

 

ویزای کارآفرین درجه1:

این ویزا مخصوص افرادیست که خارج از اتحادیه ارپا هستند و مایلند در انگلستان کسب و کار راه اندازی کرده و چندین نفر در این کسب و کار استخدام نمایند. برای رسیدگی به درخواست این نوع ویزا 3 ماه زمان لازم است.

هزینه درخواست ویزای کارآفرین درجه1:

  • فرد متقاضی : 204/1 پوند
  • همراه : 204/1 پوند

متقاضی با این ویزا می تواند 3 سال و 4 ماه در انگلستان بماند و بعد از 2 سال قابل تمدید می باشد.

 

 

ویزای استعدادهای استثنایی :

اگر فرد متقاضی دارای استعداد خاصی (در تمامی زمینه ها) داشته باشد می تواند این نوع ویزا را درخواست نماید.

 

هزینه درخواست ویزای استعدادهای استثنایی :

  • مرحله اول برای متقاضی : 287 پوند
  • مرحله دوم برای متقاضی : 287 پوند
  • هر یک از همراهان : 574 پوند

مدت زمان اقامت که به متقاضی داده می شود 5 سال و 4 ماه است.

 

 

ویزای Tier1 انگلستان :

این نوع ویزا مخصوص :

  •  مهاجرت از طریق کارآفرینی
  • مهاجرت از طریق ویزای استعدادهای استثنایی
  • مهاجرت از طریق فارغ التحصیلات کارآفرین
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 

مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای کارآفرینی:

برای اقدام جهت اخذ ویزای کارآفرینی شرایط زیر موردنیاز است :

  • راه اندازی یک کسب و کار و یا سرمایه گذاری در انگلستان
  • متقاضی باید خارج از منطقه اقتصادی اروپا باشد
  • حداقل میزان سرمایه گذاری 50000پوند است ولی این روش به دلیل پیچیدگی هایی که دارد اغلب متقاضیان سرمایه گذاری های 200000پوندی را بیشتر ترجیح می دهند.
  • 3 ماه قبل از سفر باید جهت اخذ ویزای کارآفرینی اقدام نمایید.
  • مبلغ سرمایه باید حداقل 90 روز قبل از اقدام در حساب بانکی شما موجود باشد
  • بعد از صدور ویزا سه هفته مهلت دارید که از کشور خارج شوید
  • هزینه ویزا در صورتی که آنلاین پرداخت شود به ازای هر نفر 228/1 پوند در صورت مراجعه حضوری به سفارت 982 پوند بود
  • مبلغ بیمه برای ایرانیان 700پوند است که باید به اداره مهاجرت پرداخت نماییئ
  • مدت زمان این ویزا سه سال و چهار ماه است
  • در صورت گذشت 5 سال از اقامت شما در انگلستان می توانید درخواست اقامت دائم نمایید
  • شما به عنوان متقاضی دریافت ویزای کارآفرینی انگلستان می توانید یک یا چند کسب و کار را به صورت موازی راه اندازی کنید.
  • در صورتیکه کسب و کار شما واجد شرایط مستقل بودن باشد می توانید به صورت مستقل کار کنید
  • در شرایطی خاص می توانید همسر خود را نیز همراه خود به انگلستان ببرید
  • در مورد شرایط دانش زبان انگلیسی :اگر فارغ التحصیل از یک دانشگاه انگلستان و یا دانشگاهی که کشور انگلستان آن را تایید می کند باشید،نیازی به ارائه مدرک آیلتس نیست و در غیر این صورت باید حتما مدرک آیلتس ارائه نمایید

 

باید ثابت کنید که از پس هزینه های اقامت برخواهید آمد زیرا در مدت اقامتتان نمی توانید به سرمایه اولیه شرکت دست زده و از آن استفاده کنید . هزینه های شما به شرح زیر خواهد بود:

  • هزینه های شخصی : 945 پوند
  • هزینه همسر :890/1 پوند
  • هر یک از فرزندان زیر 18سال : 890/1پوند
  • تمدید ویزا : 630 پوند
  • دارا بودن سن حداقل 16 سال برای دریافت ویزای کارآفرینی انگلستان الزامیست
  • شما می توانید با افرادی دیگر شریک شده و یک تیم کارآفرین تشکیل دهید.این موضوع شرایط زیر میطلبد:
  • نمی توانید از همان مبلغ سرمایه برای درخواست های متنوع دیگر استفاده کنید
  • هریک از شرکا باید به صورت جداگانه مدارکی مدارکی مبنی بر سرمایه شرکت ارائه دهد
  •  اگر از سیستم سرمایه اولیه 50000 پوندی استفاده می کنید : باید از طریق ویزاهای دیگر وارد خاک انگلستان شوید و زمینه های سرمایه گذاری که مرکز سرمایه گذاری و تجارت انگلستان تایید نموده است شناسایی کرده و برای آن اپلایی کنید

پس از گذشت 12ماه از سرمایه گذاری 50000 پوندی می توانید جهت ویزای کارآفرینی اقدام کنید. یکی از راه های ورود به انگلستان اقدام از طریق ویزای تحصیلی می باشد.شما می توانید در صورت واجد شرایط بودن، ویزای Tier4دریافت نموده و پس از ورود به انگلستان جهت اخذ ویزای کارآفرینی اقدام نمایید.یکی از شرایط تغییر نوع ویزا این است که رشته شما در دانشگاه با کسب و کاری که مایلید راه اندازی کنید و یا در آن سرمایه گذاری نمایید، یکسان باشد. در غیر این صورت مجوز راه اندازی کسب و کار نخواهید داشت.
* کل مبلغ سرمایه اولیه باید متعلق به شخص شما باشد و نمی توانید این پول را قرض بگیرید ، مگر اینکه یک اسپانسر مالی داشته باشید که برای تایید شدن آن اسپانسر نیز باید مراحل مختلفی را طی کنید.

 

جدول امتیازات اخذ ویزای کار آفرینی Tier1:

این امتیازات به 3 بخش تقسیم می شوند:

  • بخش اول :سرمایه شما 75امتیاز
  • بخش دوم :دانش زبان انگلیسی 10 امتیاز
  • بخش سوم: هزینه مخارج شخصی 10 امتیاز

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کارآفرینی انگلستان :

  • پاسپورت با حداقل یک برگ خالی پشت و رو
  • مدارکی که سرمایه کنونی شما را نشان می دهد
  • داشتن یک بیزینس پلن
  • مدارکی که نشان دهد شما از پس هزینه های زندگی در مدت اقامت در انگلستان بر خواهید آمد
  • گواهی سلامت
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • تمامی مدارک فوق باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند.
  • احتمال دارد که از افراد متقاضی مدارک بیشتری نیز درخواست شود.

 

شرایط تمدید ویزای کارآفرینی در انگلستان:

  • شرایط اولیه که در بخش اخذ ویزا گفته شده است رعات فرمایید
  •  حداکثر پس از گذشت 6 ماه باید به عنوان کارفرما مشغول به کار شده باشید
  •  تا 3 ماه قبل از اقدام برای تمدید ویزا باید به عنوان کارفرما مشغول به کار باشید
  • حداقل باید 2کار تمام وقت در مدت یک سال قبل از اقدام برای تمدید ویزا،تولید کرده باشید
  • پرداخت هزینه ای معادل 920/1 پوند جهت تمدید ویزا

پس از بررسی مدارک تا 8 ماه جواب درخواست تمدیدویزای شما خواهدآمد

در شرایط زیر امکان دارد که پاسخ دهی به درخواست شما بیشتر از 8 ماه طول بکشد که در این صورت با شما تماس خواهند گرفت

  • در صورتی که مدارک ارسالی شما به اعتبار سنجی نیاز داشته باشند
  • در صورتی که نیاز باشد شما یک مصاحبه انجام دهید
  • در صورتی که محکومیت کیفری داشته باشید

 

ویزای استعداد های خاص :

این ویزا مجموعه ویزای Tier1 است و مخصوص افرادیستی که در زمینه خاص دارای استعداد درخشان هستند و یک کار علمی ،بشر دوستانه،پزشکی ،مهندسی ….خاص را راه اندازی نموده اند.
برای اخذ این نوع ویزا شما باید به ادره مهاجرت انگلستان مراجعه نموده و طی ارائه مدارک ثابت کنید که شما دارای یک استعداد خاص در زمینه کاری خود هستید. پس از اینکه تاییدیه اداره مهاجرت را دریافت نمودید می توانید جهت اخذ ویزای Tier1 اقدام نمایید که البته تاییدیه لزوما به معنای موافقت با درخواست شما جهت اخذ ویزا نیست.
انگلستان در هر سال فقط به 1000نفر این ویزا را اهدا می کند . در صورت پذیرفته شدن درخواست شما و صدور ویزا 3 هفته فرصت دارید که از کشور خارج شوید.

هزینه های ویزای استعدادهای خاص انگلستان Tier1:

  • پرداخت اولیه : 292 پوند
  • پرداخت مرحله دوم : 293 پوند
  • مبلغ بیمه سالیانه برای مهاجران ایرانی : 200پوند

توجه کنید بعد از دریافت تاییدیه اداره مهاجرت و پرداخت هزینه ها اگر ویزای شما صادر نشود ، این مبالغ پرداختی عودت داده نخواهد شد.
مدت زمان این ویزا 5سال و 4 ماه است و قابل تمدید می باشد.

 

شرایط ویزای استعداد های خاص انگلستان Tier1:

شما نمی توانید به صورت مستقل و یا به عنوان مدیر یک شرکت زیر نظر یک کارفرما کار کنید. حتی بدون اطلاع دادن به ادره مهاجرت انگلستان می توانید شغلتان را عوض کنید.
در مدت اقامت خود در انگلستان می توانید به دیگر کشورها نیز سفر کرده و برگردید.
شما می توانید همسر و فرزندان زیر سن قانونی خود را نیز به عنوان همراه به خاک انگلیس ببرید.

 

شرایط اخذ ویزای استعدادهای خاص انگلستان :

داشتن تاییدیه از ادراه مهاجرت که ثابت می کند شما در زمینه خاص استعداد درخشان دارید.جهت دریافت این تاییدیه می توانید به صورت آنلاین و با پرداخت هزینه آن اقدام کنید که حداکثر تا 8 هفته نتیجه به شما اعلام خواهد شد.

تحت شرایطی که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد، اعلام نتیجه برای درخواست شما سریعتر انجام خواهد شد:

  • اگر در شهرهای شمال انگلستان اقامت دارید و یا مشغول به کار هستید.
  • اگر دارای استعداد های تکنیکی و یا تجارتی هستید.
  •  اگر یک تیم 5 نفره باشید و قصد کار در انگلیس را داشته باشید.
  • اگر اداره مهاجرت استعداد شما را تایید کند یک ایمیل از اداره مهاجرت دریافت خواهید کرد که شامل نامه تاییدیه شماست . شما با همراه داشتن این نامه، جهت اخذ ویزا اقدام خواهید نمود.

توجه کنید که حتما باید تا ماکسیم 3 ماه پس از دریافت این نامه جهت اخذ ویزا اقدام نمایید و اگر درخواست شما برای گرفتن تاییدیه قبول نشد، می توانید درخواست بازبینی بدهید که این پروسه هم شرایط خاصی دارد که باید رعایت شود .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای استعدادهای خاص انگلستان (Tier1):

  • پاسپورت ( دارای حداقل یک صفحه پشت و رو خالی)
  • پرینت نامه تاییدیه
  • گواهی سلامت پزشکی

 

شرایط تمدید ویزای استعدادهای خاص انگلستان :

برای تمدید این ویزا باید سازمانی که تاییدیه به شما داده بود آن را لغو نکرده باشد و شما نیز ثابت کنید که در حال حاضر در این زمینه تخصص خود مشغول به کار هستید.
هزینه تمدید این ویزا اگربه صورت آنلاین اقدام کنید 585 پوند و اگر به صورت حضوری به سفارت مراجعه نمایید 175/1پوند خواهد بود.همچنین 200پوند نیز برای بیمه باید پرداخت نمایید.
در صورت مراجعه حضوری پس از یک روز پاسخ را دریافت خواهید نمود ولی در صورت اقدام آنلاین 8 هفته طول خواهد کشید که درخواست شما بررسی شود.

 

 

ویزای فارغ التحصیلان کارآفرین انگلستان(Tier1):

کسانی که دارای شرایط زیر هستند می توانند جهت دریافت ویزایTier1 انگستان اقدام نمایند:

  •  از یکی از دانشگاه های انگلستان فارغ التحصیل شده باشند و یک ایده عالی جهت کسب و کار و کارآفرینی داشته باشند
  • خارج از منطقه اقتصادی اروپا باشند
  • ایده کسب و کار شما باید توسط دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید و یا ادراه تجارت بین الملل تایید شود
  • اگر توسط اداره تجارت بین الملل اقدام کنید تایید ایده شما سه هفته طول خواهد کشید و شما باید 3 ماه قبل از عزیمت جهت دریافت تاییدیه اقدام کنید.
  • اگر از طریق آموزش عالی بریتانیا یا همان دانشگاهتان اقدام می کنید دریافت تاییدیه تقریبا 8 هفته طول خواهد کشید که باید 3 ماه قبل از عزیمت اقدام نمایید.

با این ویزا می توانید به مدت 1 ماه در انگلستان اقامت داشته باشید.این ویزا قابل تمدید است.

 

 

هزینه های اپلای :

  • به ازای هرشخص : 349 پوند
  • تمدید ویزا :474 پوند
  • بیمه : 200 پوند

توجه داشته باشید با این نوع ویزا نمی توانید اقامت دائم انگلستان را اخذ کنید. به عنوان پزشک یا دندانپزشک هم اجازه کار ندارید. اگر به عنوان ورزشکار حرفه ای و یا مربی فعالیت داشته باشید نیز نمی توانید از بورسیه عمومی استفاده کنید.

 

شرایط اخذ ویزای فارغ اتحصیلان کارآفرین Tier1:

بسته به سازمانی که انتخاب می کنید باید شرایط آن سازمان را داشته باشید تا بتوانید تایید کنید.

 

اگر از طریق اداره تجارت بین الملل (DIT) اقدام می کنید :

  •  باید دارای یک مدرک تحصیلی مورد تایید انگلستان باشید
  • باید با معیارهای برنامه Sirius سازگار باشید
  •  90روز پیش از اقدام برای اپلای باید 945پوند(اگر داخل بریتانیا ساکن هستید)در حسابتان باشد و اگر خارج از بریتانیا هستید باید حداقل 890/1 پوند در حسابتان باشد.این پول جهت اثبات این است که شما می توانید از عهده مخارجتان برآیید.
  •  باید مدرک IELTS داشته باشید

 

اگر از طریق آموزش عالی بریتانیاUk HEI )) اقدام می کنید

  •  باید یک مدرک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر بریتانیا ارائه کنید
  •  شرایط تمکن مالی مانند (DIT) است که باید رعایت کنید
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامیست
  •  ارائه اجازه نامه پشتیبان مالی شما (سازمانی که شما را بورسیه کرده است )

داشتن مدارک زیر کمکی برای اپلای به شما نخواهد کرد :

  •  مدارک تحصیلی سطح پایین و ابتدایی
  • مدارک افتخاری
  • مدارکی که خارج از بریتانیا دریافت نموده اید
  • مدارک فنی و حرفه ای

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فارغ التحصیلان کارآفرین ،ویزای Tier1:

  • پاسپورت با حداقل یک صفحه خالی پشت و رو
  • نامه تایید از سازمان تجارت بین الملل( DIT) و یا آموزش عالی بریتانیا (UK HEI)
  •  اصل گواهینامه صلاحیت تحصیلی شما
  • مدرک زبان انگلیسی
  •  نامه بانکی جهت اثبات تمکن مالی
  • گواهی سلامت پزشکی

 

ویزای سرمایه گذاری انگلستان Tier1:

کسانی که قصد سرمایه گذاری در انگلستان و دریافت ویزای Tier1 را دارند باید:

  • حداقل 000/200 پوند در یکی از شرکت های فعال بریتانیا سرمایه گذاری نمایند.
  • خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) باشند.

باید حداقل 90 روز قبل از اقدام برای اپلای این مبلغ در حساب بانکی شما باشد و 3 ماه قبل از عزیمت برای درخواست ویزا اقدام نمایید و پس از صدور ویزا 3 ماه فرصت دارید که کشور خارج شوید هزینه اپلای آنلاین برای اخذ این ویزا 561/1 پوند است و ایرانیان باید مبلغ 700پوند بابت بیمه به ادره مهاجرت انگلستان پرداخت نمایند.
متقاضیان اصلی کسانی هستند که به سرمایه اصلی دسترسی دارند ماکسیم برای 4 نفر از متقاضیان اصلی می توانید درخواست استفاده از Premium Super نمایید که ابتدا باید مبلغ 500/10 پوند و به ازای هر نفر 030/2 پوند پرداخت کنید .
مدت زمان این ویزا سه سال و چهار ماه است و تا دوسال دیگر نیز قابل تمدید است.اگر میزان سرمایه گذاری بیشتر از 5 میلیون پوند باشد می توانید بعد از سه سال و اگر بیشتر از 10 میلیون پوند باشد بعد از دوسال می توانید درخواست اقامت دائم نمایید.

 

شرایط مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان Tier1:

  • حداقل سرمایه باید 2 میلیون پوند باشد
  • متقاضی باید 18 سال تمام باشد
  • باید اثبات کنید که این سرمایه متعلق به خود شماست
  •  باید یک حساب بانکی در بریتانیا داشته باشید
  •  سرمایه شما باید در یک یا چند بانک معتبر باشد

 

شرایط برای دانشجویان :

  •  دارای ویزای دانشجویی General، Tier4 باشد
  •  دانشجوی رشته پرستاری باشد
  • در حال تحقیق و یا نوشتن تز باشد
  • دکتر یا دندانپزشک فارغ التحصیل باشد
  •  پرستار یا ماما باشد
  • برای فرصت مطالعاتی در انگلستان باشد
  • داشتن توافقنامه از پشتیبان مالی الزامیست

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان :

  • پاسپورت با حداقل یک صفحه پشت و رو خالی
  • مدارکی که اثبات کند شما مبلغ سرمایه گذاری را در اختیار دارید
  •  گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اگر از سرمایه خود استفاده می کنید باید مشخص شود :
    • میزان سرمایه و محل نگهداری
    • مشخص کردن منبع سرمایه
    • باید مشخص کنید که آیا این سرمایه می تواند به انگلستان انتقال یافته و به پوند تبدیل شود
  • اگر از سرمایه شریک خود استفاده می کنید:
    • اگر شریک شما همسرتان است باید سند ازدواج معتبر ارائه کنید
    • سندی که ثابت کند شریک شما به شما اجازه استفاده از آن سرمایه را می دهد
  • تمامی موارد باید به زبان اگلیسی ترجمه شوند.

 

 

هزینه های زندگی در انگلستان :

انگلستان یکی از گرانترین کشورها برای زندگی محسوب می شود و شهر لندن 3 برابر از دیگر شهرهای انگلستان گرانتر است.
در مقایسه با ایران هزینه زندگی در انگلستان 121% گرانتر است.

در زیر مقایسه هزینه ها در 3 شهر اصلی انگلستان یعنی لندن ،منچستر و نیوکسل می پردازیم:

  • قیمت ئیک وعده غذای معمولی:
    • لندن : 15.00 پوند
    • نیوکسل :11.00 پوند
    • منچستر : 14.00 پوند
  • آب معدنی یک و نیم لیتری :
    • لندن :1.01 پوند
    • نیوکسل :1.05پوند
    • منچستر: 1.19 پوند
  • پانصد گرم نان :
    • لندن : 1.08 پوند
    • نیوکسل :0.84پوند
    • منچستر:0.99 پوند
  • قیمت یک کیلو برنج:
    • لندن:1.36 پوند
    • نیوکسل :1.27 پوند
    • منچستر :1.16 پوند
  • قیمت 12عدد تخم مرغ :
    • لندن: 2.16 پوند
    • نیوکسل :1.88 پوند
    • منچستر:1.83 پوند
  • قیمت یک کیلو گرم سینه مرغ:
    • لندن: 6.61 پوند
    • نیوکسل :5.38 پوند
    • منچستر :5.90 پوند
  • قیمت یک کیلو سیب زمینی:1.35 پوند
  • قیمت یک کیلو گوجه: 2.24 پوند
  • قیمت یک کیلو پیاز :1.26 پوند
  • قیمت یک بسته سیگار: 10.00 پوند
  • قیمت بیلط یک طرفه مترو : 2.50 پوند
  • قیمت تاکسی به ازای یک کیلومتر : 3.00 پوند
  • قیمت یک لیتر بنزین :1.21 پوند
  • شارژ آپارتمان 139.45 پوند ماهیانه
  • هزینه اینترنت با سرعت 60 مگابیت برثانیه ،نامحدود : 30.50 پوند
  • میانگین حقوق شهر لندن ماهیانه 2.368 پوند است و این در صورتیست که برای گذراندن زندگی در لندن حداقل به میزان 4.450 پوند در ماه به درآمد نیاز دارید.