شرایط مهاجرت به انگلستان

مهاجرت کاری به آذربایجان
ژوئن 25, 2019
تحصیلات در انگلستان
ژوئن 25, 2019

شرایط مهاجرت به انگلستان

امروزه کشور انگلستان به یکی از مقاصد محبوب برای مهاجران تبدیل شده است.در زیر به انواع راه های مهاجرت به انگلستان خواهیم پرداخت:

  • اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج
  • اخذ تابعیت انگلستان از طریق تولد
  • اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری
  • ویزای Tier2یا ویزای کار انگلستان
  • ویزای Tier4 یا ویزای تحصیلی
  • ویزای Tier1 (اقامت سرمایه گذاری)
  • ویزای Tier3(ویزای کار موقت )
  • مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی

 

 

درباره انگلستان :

بریتانیا دارای آب و هوای معتدل و ملایم است گرچه تغییرات آب و هوایی در آن زیاد است.این کشور از نظر سیاسی بسیار قوی و بی نظیر است و یکی از کشورهای با ثبات در جهان شناخته شده است.
بریتانیا از نظر مالی همیشه پیشرو بوده و شهر لندن یکی از عالی ترین بازارهای مالی جهان است.
پول رایج این کشور پوند استرلینگ است و نظارت بر ارز بریتانیا وجود ندارد.
کلیه افراد مقیم و یا غیر مقیم در انگلستان می توانند حساب بانکی باز کنند. بانک های بسیار معتبر و زیادی در سراسر انگلستان با شعبات مختلف در حال ارائه خدمات هستند که شما در هر کجای دنیا می توانید با تلفن و اینترنت و بدون حضور فیزیکی در بانک ، کلیه امورات بانکی خود را انجام دهید.
انگلستان جزو کشورهایست که مالیات بر درآمد مشاغل آن در پایین ترین حد خود قرار دارد.
میزان حقوق و دستمزد در انگلستان و در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی در بالاترین حد خود قرار دارد .
بیش از 5درصد جمعیت این کشور را مهاجران خارجی تشکیل می دهند.

 

تحصیل در مقطع ابتدایی در انگلستان :

شما می توانید فرزندان خود را از سنین خیلی پایین، حتی از 5یا6سالگی برای تحصیل دوره ابتدایی به انگلستان بفرستید،تا فرزندانتان از همان ابتدا با بهترین روش های تدریس و تربیت رشد پیدا کنند.
هنگامیکه شما فرزند خردسال خود را برای تحصیل به انگلستان اعزام می کنید شما نیز می توانید به عنوان همراه ویزا دریافت نمایید. در کنار ویزای تحصیلی فرزندتان، برای شما نیز یک کار تمام وقت در نظر گرفته خواهد شد و شما از طریق دریافت ویزای کار ، فرزندتان را همراهی خواهید نمود.
برای ثبت نام فرزندتان در مدارس انگلستان ، بسته به نوع مدرسه، هزینه ای تقریبی برابر با 6000پوند پرداخت خواهید نمود که این هزینه علاوه بر تحصیل شامل خورد و خوراک ؛مسکن و بیمه نیز می باشد.

 

ویزای توریستی انگلستان:

ویزای توریستی انگلستان جهت موارد زیر صادر می شود :

  • جهت دیدار با خانواده
  • جهت سفر گردشی به انگلستان
  • جهت شرکت در فعالیت ها و رویدادهای ورزشی
  • جهت درمان
  • جهت شرکت در فعالیت های علمی و کنفرانس های بین المللی

 

اگر متقاضی دریافت ویزای توریستی زیر18 سال سن دارد باید حتما رضایت نامه والدین خود تهیه نماید. و والدین باید اطلاعات دقیق و کامل خود و همچنین مدت زمان سفر فرزند خود را در اختیار سفارت انگلستان قرار دهند.

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی انگلستان :

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی انگلستان به دو دسته مدارک اصلی و مدارک ثانویه تقسیم می شوند.

 

مدارک اصلی شامل :

  • فرم پر شده درخواست ویزا
  • عکس پاسپورتی جدید
  • پاسپورت (با حداقل 6ماه اعتبار و حداقل یک صفحه خالی )
  • برگه تمکن مالی
  • پرینت حساب 6 ماه اخیر
  • نامه تاییدیه شغلی
  • نشان دادن مدارک مستند برای مکان اسکان در انگلستان
  • ارائه بلیط های سفر
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • اطلاعات بیومتریک در صورت درخواست ویزای طولانی مدت
  • دارا بودن دعوتنامه معتبر

 

مدارک ثانویه جهت دریافت ویزای توریستی انگلستان :

  • پاسپورت های قبلی
  • رضایت نامه والدین برای متقاضیان زیر سن قانونی
  • اطلاعات و تاریخ رفت و برگشت
  • گواهی پزشکی و سلامت
  • آدرس محل زندگی فعلی
  • اطلاعات هویتی والدین
  • میزان درآمد
  • ویزاهایی که قبلا دریافت نمودید و کشورهایی که قبلا سفر کرده اید
  • اطلاعات کامل شغلی از جمله اطلاعات کارفرمای فعلی
  • اطلاعات هویتی همسر
  • اطلاعات گذرنامه آشنایی شما که در انگلستان زندگی می کند
  • اطلاعات فردی که در انگلستان اسپانسر شماست

در بعضی از موارد ممکن است مدارکی اضافه تر از موارد بالا نیز از شما درخواست شود که شما موظف هستید آنها را تهیه کرده و به سفارت انگلستان تحویل دهید.

 

هزینه های صدور ویزای توریستی انگلستان :

  • ویزای توریستی استاندارد انگلستان برای یک نفر 95 پوند
  • ویزای توریستی 2ساله انگلستان برای یک نفر 361پوند
  • ویزای توریستی 5 ساله انگلستان برای یک نفر 655پوند
  • ویزای توریستی 10ساله انگلستان برای یک نفر 822پوند
  • ویزای درمانی 11 ماهه 190پوند
  • ویزای همراه یک ساله 190پوند

 

مدت درخواست برای ویزای توریستی انگلستان :

برای اخذ ویزای توریستی انگلستان باید 3 ماه قبل از سفر درخواست خود را به سفارت انگلستان تحویل دهید.
طول پروسه بررسی مدراک در سفارت 3 هفته می باشد . پس از موافقت برای صدور ویزا ، فرد متقاضی مجازات به مدت 6 ماه در انگلستان باشد. درمورد ویزاهای درمانی این مدت می توانند تا 11 ماه تمدید شود.
برای ویزاهای همراه دانشجویی بعضا ویزاهای یک ساله نیز صادر می شود. اگر شخصی به صورت مرتب به انگلستان سفر می کند می تواند درخواست ویزای توریستی بلند مدت ، 2ساله ، 5 ویا 10ساله نماید که البته در هر بار سفر مجاز است که فقط 6 ماه در انگلستان حضور داشته باشد .

 

تمدید ویزای توریستی انگلستان :

ویزاهای توریستی انگلستان قابل تمدید می باشند. ویزاهای توریستی در صورتی قابل تمدید هستند که شخص کمتر از 6ماه در انگلستان اقامت داشته باشد. یعنی فردی ویزای 3 ماهه توریستی دریافت نموده و مایل است که 3 ماه دیگر ویزایش را تمدید نماید که این درخواست باید قبل از اتمام 3 ماه اول داده شود.
ویزای درمانی نیز به شرطی قابل تمدید است که بیمار از بزنک خود یک نامه معتبر که نشان دهنده ادامه درمان و نیاز به حضور بیشتر بیمار در خاک انگلستان است را با تمامی مدارک پزشکی و پیشرفت روند درمان به سفارت تحویل دهد.
شخص متقاضی تمدید ویزا باید قبل از اتمام زمان ویزایش در انگلستان به صورت آنلاین از سایت مهاجرت انگلستان درخواست خود را ثبت نماید. هزینه بررسی تمدید ویزا 993 پوند است و در طول 8 هفته انجام می شود.
اگر فرد متقاضی تمایل داشته باشد که ویزای وی به صورت سریع و فوق العاده بررسی شود باید 800 پوند اضافه پرداخت نماید که در این صورت در طول یک روز پروسه بررسی تمدید ویزای وی انجام می شود.

 

تعیین وقت سفارت جهت صدور ویزای توریستی انگلستان:

برای تعیین وقت سفارت جهت صدور ویزای توریستی انگلستان باید مراحل زیر را طی کنید :

  • از سایت www.visa4uk.fco.gov.uk/home/welcom اقدام نمایید.
  • نوع ویزا را انتخاب کرده و اطلاعات خود را کاملا صحیح پر کنید (امکان ادیت وجود ندارد)
  • کد رجسیتری دریافت نمایید
  • با کد رجسیتری خود وقت سفارت بگیرید
  • بوسیله ویزا کارت با مستر کارت تا نهایتا 3 ساعت، هزینه های ویزا را پرداخت نمایید
  • در انتها در سایت /https://www.vfsglobal.co.uk/global ثبت نام کنید.

 

وثیقه جهت دریافت ویزای توریستی انگلستان:

دریافت ویزای توریستی انگلستان هم با پرداخت وثیقه و هم بدون وثیقه امکان پذیر است.
بعضی از موئسسات مهاجرتی از متقاضی مبلغی را به عنوان وثیقه دریافت می کنند که این مبلغ کاملا توافقی می باشد و پس از آن اقدام به دریافت یک دعوت نامه معتبر از انگلستان می کنند. شما به عنوان متقاضی دریافت ویزای توریستی انگلستان اگر دعوتنامه داشته باشید قطعا پروسه صدور ویزایتان آسانتر خواهد شد.
این مبلغ وثیقه طی یک قرارداد رسمی بین متقاضی و موئسسه مهاجرتی، به عنوان امانت نزد موئسسه مهاجرتی خواهد ماند تا متقاضی پس از بازگشت از سفر آن وثیقه را دریافت می کند.
در صورت نداشتن دعوتنامه می توانید از طریق مدارک رزو هتل، جهت دریافت ویزای توریستی انگلستان اقدام کنید.

 

ریجکتی ویزای انگلستان :

ریجکت شدن ویزای توریستی انگلستان دلایل مختلفی می تواند داشته باشد از جمله :

  • مخدوش بودن هر یک از مدارک به خصوص پاسپورت
  • وجود مشکل در عکس (قدیمی بودن ،واضح نبودن ،داشتن هرگونه ادیت و روتوش روی عکس)
  • واریز نکردن به موقع هزینه های ویزا
  • اشتباه پر کردن فرم ها
  • نداشتن پشتوانه مالی مناسب و یا منبع نامشخص برای حساب بانکی های تپل
  • نداشتن وضعیت و شرایط واضح و روشن هنگام سفر و پس از رسیدن به انگلستان
  • عدم حضور به موقع در تاریخ معین شده برای مصاحبه در سفارت

در کل دریافت ویزای توریستی انگلستان برای ایرانی ها کار دشواری است. در صورتی که پس از اقدام برای دریافت ویزای توریستی انگلستان پرونده شما ریجکت شده است ،مشاوران ما آماده بررسی پرونده شما و ارائه راهکارهای کاربردی برای رفع ریجکتی پروندتان هستند.

 

 

تضمین ویزای توریستی انگلستان :

لطفا توجه داشته باشید عملا هیچگونه تضمینی برای صدور ویزا وجود ندارد.لطفا گول تبلیغات کاذب را نخورید.

نکات مهم درباره ویزای توریستی انگلستان :

  • شما به عنوان متقاضی دریافت ویزای توریستی انگلستان باید با مدرک معتبر ثابت کنید که پس از اتمام ویزا خاک انگلستان را ترک خواهید کرد.
  • باید ثابت کنید که می توانید در طول مدت حضورتان در انگلستان خواهید توانست که از عهده مخارجتان بربیایید.
  • باید ثابت کنید که فقط برای دیدن انگلستان و یا دیدار با خانوادتان به انگلستان سفرل می کنید و پس از اتمام ویزا باز خواهید گشت
  •  اگر درخواست ویزای بلند مدت کرده و ویزای آن را اخذ نموده باشید ولی عملا از ویزای استاندارد استفاده کنید ، هزینه هایی که اضافه پرداخت نموده اید عودت داده نمی شود.
  •  اگر در هنگام پروسه اخذ ویزا ثابت شود که شما در دوره های قبل حضور در انگلستان بیشتر از حد مجاز ویزا اقامت نموده اید، ویزا به شما تعلق نمی گیرد.
  • اگر درخواست ویزای درمانی کرده اید باید ثابت کنید که از عهده هزینه های درمان بر خواهید آمد و پس از اتمام دوره درمان خاک انگلستان را ترک خواهید کرد.
  • توجه داشته باشید در صورت ثبت نام آنلاین در سایت سفارت جهت درخواست ویزای توریستی اگر 25 دقیقه غیر فعال باشید صفحه به صورت اتوماتیک خارج خواهد شد.
  • بعد از تکمیل فرم آنلاین 10 روز فرصت دارید که مدارکتان را تکمیل نموده و تحویل دهید.
  •  اگر تمایل دارید بیش از 6 ماه در انگلستان اقامت داشته باشید باید اجازه اقامت بیومتریک دریافت نمایید.(بدون ثبت این اطلاعات تقاضای شما رد خواهد شد)
  • در صورت داشتن دعوتنامه ، پروسه اخذ ویزا آسانتر خواهد شد.
  • شما به عنوان متقاضی باید یک پشتوانه مالی قابل قبول، سند ملکی یا پروانه کسب و مدارک شغلی معتبر داشته باشید.